• +36 30 952 3964
  • Email info@webbuild.hu
 x 

0 Items
0 Items
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258

GyIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK)

Összeválogattuk a tipikus kérdéseket, melyeket időnként bővítünk amikor egy-egy kérdés sűrűn előfordul. De az a jellemző, hogy ritkán olvassák el, inkább telefonálnak vagy E-mailt írnak.

Kell-e regisztrálni erre az oldalra?
Nem kell. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy ismertessük tevékenységünket Önnel. Mi webportálokat, webáruházakat készítünk és ezekkel kapcsolatosan adunk tanácsokat. Úgy gondoljuk, hogy ma már minden cégnek, vállalkozásnak ha a piacon akar maradni és nem a sarki zöldséges, de itt jegyzzük meg, hogy már sok zöldségesnek is van webáruháza főleg a városokban. De a lényeg, nem kell regisztrálni, nem kell semmilyen adatot megadni.
Mennyibe kerül egy weboldal?
Mikor lesz már kész?:
Miért nincs ingyen?
Mire terjed ki a garancia?
5000,- forintba mi fér bele?
Hány felhasználót bír el egy webáruház?
Miért nem vesszük fel a telefont?
Vállalunk-e webportál optimalizálást?
Vállalunk-e teljes üzemeltetést?
Mennyibe kerül a havi karbantartás?

Kérjen visszahívást

Ha telefonon vagy E-mailben elmondja nekünk miben gondolkodik, akkor biztos tudunk rá mondani valamit
Tel:+36 30 952 3964

webbuild5 atlatszo 100x42 

Webportálok, webáruházak fejlesztése CMS rendszer alapon. Az egyszerűtől az összetettig Ön megmondja mit szeretne mi megoldjuk Önnek.

Webbuild ©

1125 Budapest, Béla Király útja

Webfejlesztés

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük eddigi megrendeléseiket. A 2017. évben is állunk rendelkezésükre webportálok készítésével.

Amennyiben webportál vagy webáruház megvalósításán gondolkodik töltse ki díjmentesen a kérdőívünket.

HÍRLEVÉL

Itt és most megígérjük, hogy nem fogunk kérletlen leveleket küldeni, sőt egyáltalán levelet is nagyon ritkán fogunk küldeni mert nem szeretnénk Önt terhelni és mi sem érünk rá arra, hogy írogassunk. Ha küldünk, akkor viszont az fontos lehet az Ön számára.