• +36 30 952 3964
  • Email info@webbuild.hu
 x 

0 Items
0 Items
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258
Magyar Vámügyi Szövetség

Magyar Vámügyi Szövetség

A Magyar Vámügyi Szövetség társadalmi szervezet. Oldalain meg kellett oldani a tagok és nem tagok regisztrációját a tartalom elkülönítését a publikus és a tagság valamint a szövetség vezetősége között. A szövetsgé rendezvéneinek anyagainál kezelni kell a nem tag de résztvevők által elérhető, letölthető anyagokat. Biztosítani kell a rendezvénynaptár működését és annak láthatóságát. A szövetség hirleveleket küld a tagjainak és a felratkozóknak persze más-más tartalommal.

Date

2015. január 22.

Categories

Szakmai szövetség webportál

webbuild5 atlatszo 100x42 

Webportálok, webáruházak fejlesztése CMS rendszer alapon. Az egyszerűtől az összetettig Ön megmondja mit szeretne mi megoldjuk Önnek.

Webbuild ©

1125 Budapest, Béla Király útja

Webfejlesztés

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük eddigi megrendeléseiket. A 2017. évben is állunk rendelkezésükre webportálok készítésével.

Amennyiben webportál vagy webáruház megvalósításán gondolkodik töltse ki díjmentesen a kérdőívünket.

HÍRLEVÉL

Itt és most megígérjük, hogy nem fogunk kérletlen leveleket küldeni, sőt egyáltalán levelet is nagyon ritkán fogunk küldeni mert nem szeretnénk Önt terhelni és mi sem érünk rá arra, hogy írogassunk. Ha küldünk, akkor viszont az fontos lehet az Ön számára.