• +36 30 952 3964
  • Email info@webbuild.hu
 x 

0 Items
0 Items
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/moiwebhu/webbuild.hu/html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258
Ujexpressz apróhirdetés

Ujexpressz apróhirdetés

Apróhirdetés portál, amely sok ezer felhasználóval rendelkezik. Az oldalon meg kellett valósítani a felhasználók regisztrációját, az elektronikus fizetési módokat, a különböző előfizetői csoportokat. A hirdetések feladásánál kategóriánként az eltérő kötelező és opcionális mezőket, a területi elhelyezkedést mutató térképet. Az üzemeltetők számára biztosítani kellett a hirdető felhasználók részletes céges adatokat is tartalmazó lekérdezhetséget. A portálnak hirlevélben kell a felhasználók által feliratkozott hirdetéscsoportokra kiküldeni a hirleveleket. A portált össze kellett kötni a google adsense-vel és biztosítani kellett a saját hirdetések (szponzorált) megjelenítését is. Számolni kell a megejelnéseket és a kattintásokat.

Date

2015. január 22.

Categories

Apróhirdető oldal

webbuild5 atlatszo 100x42 

Webportálok, webáruházak fejlesztése CMS rendszer alapon. Az egyszerűtől az összetettig Ön megmondja mit szeretne mi megoldjuk Önnek.

Webbuild ©

1125 Budapest, Béla Király útja

Webfejlesztés

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük eddigi megrendeléseiket. A 2017. évben is állunk rendelkezésükre webportálok készítésével.

Amennyiben webportál vagy webáruház megvalósításán gondolkodik töltse ki díjmentesen a kérdőívünket.

HÍRLEVÉL

Itt és most megígérjük, hogy nem fogunk kérletlen leveleket küldeni, sőt egyáltalán levelet is nagyon ritkán fogunk küldeni mert nem szeretnénk Önt terhelni és mi sem érünk rá arra, hogy írogassunk. Ha küldünk, akkor viszont az fontos lehet az Ön számára.